English Germany Italy Russia Norway

Knjiga “Zdravi zubi – jedna briga manje”

MALI JE BROJ LJUDI NA SVIJETU KOJI NEMAJU PROBLEMA SA ZUBIMA. ŽELITE IM SE I VI PRIDRUŽITI?

Zdravlje je najvažnija stvar svakog čovjeka. Na žalost, o njemu počinjemo voditi brigu tek kad dođemo u neke godine. Stvar o kojoj možda najmanje vodimo brigu su naši zubi. A oni su najčešće prvi organ na kojemu počinju brige. Briga o zubima počinje već sa nicanjem prvih, mliječnih zuba. No najčešće se ne brinemo dovoljno o njima. Ne kontroliramo ih redovito. Ne popravljamo ih čim se za to ukaže potreba. Olako ih se rješavamo. Stomatologu idemo tek kada nas zabole.

Zubi mogu biti uzrokom raznih težih oboljenja. Zubne infekcije ostavljaju posljedice na drugim, vitalnim organima. Srcu, očima, bubrezima, zglobovim, koži pa i drugdje. Pokvareni ili krivo liječeni zub može biti i uzrokom smrti.

Knjiga-dekor

O osmjehu da i ne govorimo. Da li Vam je ponekad zbog loših zuba bilo neugodno nasmijati se?

Niste Vi za to krivi. Dok ste bili dijete za to su se trebali brinuti Vaši roditelji. A nisu dovoljno. Možda Vam nisu usadili osnovne higijenske navike. Možda su se i brinuli,možda su Vas i vodili stomatologu. Ali krivom. Ima nas raznih. Boljih i lošijih. Često se to prekasno utvrdi. Može li laik uopće znati da li je neki liječnik dobar u svom poslu i savjestan prije nego na vlastitoj koži to shvati?

E pa od sada može!

KNJIGA – ZDRAVI ZUBI – jedna briga manje

Knjiga odgovara na mnoga pitanja vezana uz zdravlje zubiju i načinu kako ćete sami održavati zdravlje zubiju i usne šupljine. Neka od pitanja na koje knjiga daje odgovori su:

 • zašto ići na redovite kontrole?
  kontrole su manje neugodne, jednostavnije i jeftinije od stomatoloških intervencija
 • kako odabrati stomatologa?
 • kako surađivati sa stomatologom a ne gledati ga kao neprijatelja?
 • što sve sadrže naša usta?
 • koje nam usluge i kakovu pomoć stomatolog može pružiti?
 • koje su sve stomatološke usluge pokrivene osiguranjem kod HZZZO-a?
 • da li je stomatološka usluga koju ste dobili vrijedna cijene koju ste za nju platili?
 • Vaši su zubi Vaše vlasništvo. Oni su Vaše ogledalo. Vaš osmjeh je Vaša prva osobina koju netko uočava kada Vas upoznaje
 • kako spasiti zube oštećene traumom kod djece i odraslih?
 • Vaš osmjeh je oličenje Vaše osobnosti, Vaše kulture i samopouzdanja

Da li ste uvijek bili zadovoljni stomatološkim uslugama Vašeg stomatologa? Koliko ste novca uzalud bacili na loše usluge, a da toga niste bili ni svjesni? Da li znate što Vam zapravo HZZZO nudi za Vaše novce koje redovito uplaćujete za zdravstveno osiguranje?

Prekinite s takvom praksom. Naučit ćete puno stvari o Vašim  zubima koje sigurno niste znali. Naučit ćete razlikovati dobru od loše usluge. Možda ćete se uvjeriti da je Vaš stomatolog stvarno dobar. Onda ćete barem mirno spavati i znat ćete da vaš novac nije bačen nego korisno uložen u Vaše zdravlje.

U želji da Vam pomogne, Vaš dr. Svebor Bival

SveborBival

I zato, kako biste bili sigurni da se pravilno brinete o svojim zubima i da budete sigurni da vaš stomatolog radi dobar posao, kliknite na link ispod.

Doživite nove dimenzije modernog liječenja, spojite ugodno s korisnim, uštedite Vaš novac i vrijeme, te vratite Vašem licu osmijeh koji mu pripada.

English Germany Italy Russia Norway