English Germany Italy Russia Norway

Novosti

PRGF

Medicina se svakim danom usavršava. Tako i ova ordinacija prati moderne tehnologije. Jedna od novosti je i upotreba PRGF-a, (Protein rich growing factor) ili u prijevodu upotreba proteina obogaćenih faktorima rasta. Tehnologija koristi vlastite faktore rasta sadržane u krvi pacijenta čija se koncentracija pomoću posebne tehnologije povećava, te se tako dobiveni preparati koriste za bolje zacjeljivanje defekata. Rezultat je bolje zacjeljivanje kosti nakon ekstrakcija zuba i oralnokirurških zahvata, poboljšavanje stvaranja kosti kod sanacije parodontalnih džepova, bolja oseointegracija dentalnih implantata i sl. Postupak je jednostavan i ne pretjerano skup. Za više informacija obratite nam se sa povjerenjem.

Preventiva

Na žalost, poznata je činjenica da se dječjim, a pogotovo mliječnim zubima pridaje premala važnost. Vlada pogrešno mišljenje da oni nisu toliko važni jer će tako i tako ispasti. Oni imaju i te kakovu važnost kako u pravilnom razvoju čeljusti, tako i u funkcioniranju cijelog organizma. Ni dijete ne može pravilno konzumirati hranu ako nema zdrave zube. I estetski je faktor također važan i ima utjecaja na dječju psihu. Mislim da nitko ne voli ako ga u vrtiću ili školi zovu „škrba maca“ ili slično. Zar ne? Zbog toga je u našoj ordinaciji od ove godine pokrenuta posebna preventivna akcija za zaštitu zuba Vaše djece: Za svaki zahvat na zubima roditelja Vaše će dijete do dobi od 12 godina dobiti besplatan zahvat na zubima ,bez obzira o kakovom je zahvatu riječ. Jednostavno jedan za jedan. Redovite periodične kontrole za odrasle 2 puta godišnje a za djecu 4 puta godišnje i dalje su, kao i do sada besplatne.

Doživite nove dimenzije modernog liječenja, spojite ugodno s korisnim, uštedite Vaš novac i vrijeme, te vratite Vašem licu osmijeh koji mu pripada.

English Germany Italy Russia Norway