English Germany Italy Russia Norway

Ordinacija

Ordinacija dentalne medicine Dr. Svebor Bival

Tim vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom učinit će Vaš osmijeh savršeno zdravim i bijelim, a Vaš boravak nezaboravnim.

Više od dva desetljeća privatne ordinacije posvećena su vrhunskoj stomatološkoj usluzi s posebnim naglaskom na estetsku stomatologiju, stomatološku kirurgiju i implantologiju.
Tijekom rada stekli smo ogromna i dragocjena iskustva, uslužili tisuće pacijenata te zajedno s njima dijelili zadovoljstvo i sreću postignutim rezultatima.

Za komunikaciju se služimo engleskim,njemačkim i talijanskim jezikom.

Doživite nove dimenzije modernog liječenja, spojite ugodno s korisnim, uštedite Vaš novac i vrijeme, te vratite Vašem licu osmijeh koji mu pripada. Osim preplanulog tena, vratite se s godišnjeg odmora sa sjajnim i bezbrižnim osmijehom.

Stomatološka ordinacija nalazi se u sklopu Lječilišta u Velom Lošinju.

O-nama

SVE STOMATOLOŠKE USLUGE NA JEDNOM MJESTU

Detaljan pregled i precizna dijagnostika, osnova su pravilnog liječenja u našoj ordinaciji. Uredna higijena i redoviti zubni pregledi pravi su način da osigurate zdravlje Vaših zuba. Ukoliko se pridržavate ovih osnovnih pravila dovoljno je 2 puta godišnje posjetiti stomatologa kako bi se zdravo stanje zadržalo.

Prilikom svakog pregleda zubiju provjerava se i zdravlje usne šupljine. Zubi se provjeravaju za utvrđivanje nastanka karijesa, zubnog kamenca i parodontitisa, dok se u usnoj šupljini mogu na vrijeme otkriti i bolesti poput dijabetesa, avitaminoze i slično.

Prije svakog zahvata, pacijentu se detaljno objašnjava situacija, te se u skladu s njom dogovara daljnja terapija. Osigurat ćemo dovoljno vremena za svaki Vaš posjet kako bismo postigli najbolji rezultat. Osnovno nam je čuti i razumjeti Vaše potrebe i želje. Objasnit ćemo Vam mogućnosti svakog pojedinog zahvata kako bi Vam pomogli da izaberete najbolje rješenje.

Kada su u planu veći zahvati, načinit ćemo Vam procjenu prije početka terapije. Tada ćemo razgovarati o mogućnostima plaćanja te iznaći rješenje na obostrano zadovoljstvo.

U opuštenoj atmosferi ugodnog ambijenta, gubi se neugodan osjećaj uobičajen kod posjeta stomatologu.

NAŠA TEHNOLOGIJA

Visoka tehnologija primjenjiva u svakodnevnoj stomatološkoj praksi

U našoj ordinaciji sve je podređeno maksimalnoj udobnosti pacijenta, njegova sigurnost kod svih zahvata te minimalna traumatiziranost.

Relaksirajte se tijekom posjeta zubaru

Odlazak stomatologu mnogim je pacijentima stresno iskustvo unatoč činjenici da je današnja moderna stomatologija izuzetno napredovala u smanjenju boli tretmana. Jedno od djelotvornih rješenja je i Relax View – posebne naočale koje pacijent nosi tijekom tretmana i putem kojih opušteno gleda video program.

Relax View je u modernoj stomatologiji i u Europi već izuzetno popularan. Naša ordinacija jedna je od rijetkih u Hrvatskoj koja svojim pacijentima pruža gledanje video programa tijekom tretmana i time Vam omogućuje da se u ugodnoj atmosferi opustite prilikom posjeta stomatologu.

Upotreba fotografije u stomatologiji

Intraoralne kamere omogućuju pacijentu da bude aktivno uključen u tretman i doktoru da može objasniti problem prikazan na ekranu.

Putem LCD ekrana u blizini stomatološkog stolca, pomoću intraoralne kamere koja prikazuje sve detalje na zubima i usnoj šupljini, stomatolog i pacijent uspostavljaju direktnu vizualnu komunikaciju oko određivanja dijagnoze i definiranja radova koje je potrebno izvršiti.

  • bolja komunikacija između pacijenta i stomatologa
  • direktni vizualni prikaz stanja zubi i usne šupljine na ekranu
  • dentalna slika pojedinog zuba prikazuje detalje krune kao i okolne strukture parodonta i alveolarne kosti
  • direktno slanje digitalne slike na računalo
  • arhiviranje slika pojedinih faza radova na računalo uz karton pacijenta

Digitalna radioviziografija (RVG)

Naša ordinacija opremljena je najsuvremenijim sustavom digitalne radioviziografije. Ovaj sustav pacijentu omogućuje:

  • prikaz rendgenske snimke svojih zubi – stomatolog izrađuje rendgensku snimku u svega par sekundi, prikazuje je na ekranu ispred pacijenta i razmatra situaciju s pacijentom
  • smanjenu razinu zračenja za 750%
  • nimanje digitalne panoramske slike svih zuba

Računalno arhiviranje podataka i dentalnog kartona

Opremljeni smo naprednim računalnim sustavom za vođenje i arhiviranje podataka pacijenata, te rendgenskih slika učinjenih tijekom pregleda. Svaki postupak ostaje zabilježen u kompjuteru što nam omogućuje da svu prošlu dokumentaciju o pacijentovim tretmanima brzo i jednostavno pronađemo, ispišemo ili pošaljemo e-mailom. Naša dokumentacija je pouzdana, sigurna i uvijek na usluzi našim pacijentima.

Zahvaljujući računalno vođenoj kartoteci moguć je trenutni pristup svim Vašim podacima i rendgenskim snimkama, vidljivim na monitoru sa stomatološke stolice.

Sterilizacija

Uvjeti naše ordinacije zadovoljavaju stroge standarde sterilnosti i higijene.

Doživite nove dimenzije modernog liječenja, spojite ugodno s korisnim, uštedite Vaš novac i vrijeme, te vratite Vašem licu osmijeh koji mu pripada.

English Germany Italy Russia Norway