English Germany Italy Russia Norway

DVD – Pravilna higijena zuba

PRAVILNA HIGIJENA ZUBA – PUT DO ZDRAVLJA, LJEPOTE I UŠTEDE

Svaka treća TV reklama odnosi se na pastu za zube. Međutim, nisam nigdje vidio da Vas netko uči kako pravilno koristiti te silne proizvode.

Ako ih i koristite, onako, po svom nahođenju, samo ih djelomično iskorištavate. Niste Vi krivi. Nitko Vas nije naučio kako to pravilno koristiti. Trebalo Vas je to naučiti u djetinjstvu. Vaši roditelji kao prvo, zatim Vaša teta u dječjem vrtiću, pa i učitelj u osnovnoj školi. A kako da Vas oni nauče kad nitko njih nije naučio? I konačno Vaš stomatolog ako vidi da je potrebno. Pogledajte ovaj DVD i provjerite Vaše znanje o pranju zuba. Ispravite pogreške. Potrošit ćete samo nekoliko minute, a uštedjet ćete mnogo. Patnje i novca.

Najvažniju, najučinkovitiju i najjeftiniju stvar, kada su u pitanju vaši zubi, možete odraditi sami održavajući pravilnu i redovitu higijenu zuba.

DVD-dekor

Posjećujete li rado Vašeg stomatologa? Većina ne? Zašto?

Zbog toga što većina Vas posjećuje stomatologa kad za to ima potrebu. Kada ga boli zub. Kada ga boli gingiva. Kada mu ispadne stara plomba. Kada mu se neki zub već prilično jako klima. Kada Vam nedostaje već toliko zuba da ne možete normalno jesti ili još češće, kada nedostatak zuba narušava Vaš izgled.

Naravno, u tim okolnostima posjet stomatologu je neugodan, dugotrajan i … skup.

Isječak iz filma “Pravilna higijena zuba put do zdravlja, ljepote i uštede.”

Sigurno ste uvjereni kako to dobro znate i redovito radite. U jutro i eventualno navečer stavite malo paste na četkicu (koju se ne sjećate kada ste je zadnji puta promijenili), uzmete u usta malo vode, promućkate, četkicom malo protrljate po zubima i…to je to. Što se tu ima puno za znati i pričati?

E pa kada bi to bilo tako onda stomatolozi skoro da i ne bi imali posla.

Nasuprot tome, kada Vam stomatolog hitno, radi boli zatreba, teško da ćete odmah dobiti termin. Zbog toga, kad su zubi u pitanju, nigdje se bolje ne uklapa poznata poslovica: bolje spriječiti nego liječiti.

U želji da Vam pomogne, Vaš dr. Svebor Bival

SveborBival

I zato, kako bi pravilno spriječili kliknite na link i saznajte više o DVD-u “Pravilna higijena zuba – put do zdravlja, ljepote i uštede”

Doživite nove dimenzije modernog liječenja, spojite ugodno s korisnim, uštedite Vaš novac i vrijeme, te vratite Vašem licu osmijeh koji mu pripada.

English Germany Italy Russia Norway